Razvrsti po:

Prikaži

10
 • Prikaži
  • Ogrlica Bakrena eleganca

   70.00
   Ogrlica je bogato okrašena z različnimi kovinskimi elementi v bakreno rdeči barvi. Okrasitev dopolnjujejo še mehki cvetovi in perje, ki poudari mehkobo bleščečega laboda. Steklene in akrilne perle v različnih odtenkih sive predstavljajo nasprotje bakreno rdeči osnovi z mehkim roza  opletom.  Ogrlica je dolga 54 – 59 cm in zaključena s kapicama ter se zapenja s karabinčkom. Osnovna širina ogrlice je 4 cm, širina sprednje okrasitve pa je 5 – 8 cm.
  • Ogrlica Bleščeč metuljček

   49.00
   Ogrlica je pletena iz bombažne preje v svetlo roza in zelenih odtenkih. Osrednji del tvorijo srebrni preplet mreže, bel akrilni cvet s sredico iz kristala ter metulj v temno roza barvi na zeleni svileni pentlji. Spodnjo linijo ogrlice sestavljajo kristali v dveh različnih velikostih. Ogrlica se zaključi s kapicama v srebrni barvi, dolga je 50 – 56 cm in se zapenja s karabinčkom. Osnova je široka 3 cm, okrasitev na sprednjem delu pa pribl. 6 cm.  
  • Ogrlica Cvetoča modrina

   35.00
   Drobni umetni cvetovi so nanizani na mehko debelo vrv. Sredice so okrašene s prozornimi steklenimi kristalčki. Ogrlica je zaključena s kapicama in se zapenja s karabinčkom. Dolžina ogrlice je 55 – 60 cm. Širina osnove je 2 cm, širina okrasitve pa pribl. 7 cm.
  • Ogrlica Nežni cvet

   48.00
   Izjemno nežna in lahka ogrlica, ki s svetlimi toni popestri vsakdan. Rožnat cvet vrtnice pritegne vsak pogled, srebrno-zeleni toni pa uokvirjajo mehkobo perlic in kristalčkov.
  • Ogrlica Travnik

   60.00 45.00
   Ogrlica Travnik je dolga 46 cm in je zaključena s kapicama ter se zapenja s karabinčkom. Verigi v zlati barvi  združujeta ročno izdelane perle iz fimo mase ter akrilne perle. Elementi so povezani s kitama iz različnih vrvic. Piko na i dajejo drobne rožice na perlicah.
  • Ogrlica Zapleteni listi

   48.00
   Izjemno lahka ogrlica, ki očara s prepletom različnih struktur. Perle se skrivajo v sivih odprtinah iz usnja,  kristalčki pa dodajo eleganten pridih preprostim linijam in zaokrožijo spodnjo linijo ogrlice. Na levi in desni strani preplet listov prekinjajo kristali in perle.  

Prikaz 6 rezultatov