NAČINI PLAČILA

Pri spletnem nakupu je možno plačati na naslednje načine:
Plačilo po predračunu: po pošti ali na e-naslov, ki ste ga navedli v naročilu, prejmete predračun. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v roku 1-2 dni oz. v dogovorjenem roku. V primeru, da ste izbrali plačilo po predračunu, lahko le-tega poravnate na: TRR: SI56 2900 0005 2439 027. Sklic je enak številki naročila!
Plačilo po povzetju: naročeno blago lahko plačate ob prevzemu. Plačilo je možno le z gotovino. Ne glede na vrednost pošiljke, morate biti pri prevzemu osebno prisotni.
Plačilo preko sistema Paypal: PayPal je podjetje, ki posreduje pri opravljanju plačil blaga in storitev prek spleta. Uporabnikom omogoča anonimno, varno ter hitro poslovanje na globalni ravni. V svetu je eden najbolj razširjenih plačilnih sistemov, s pomočjo katerega lahko plačujemo in tudi sprejemamo plačila.
Plačilo s kreditno-plačilno kartico Maestro, Master Card ali Visa: ob zaključku nakupa ste preusmerjeni na stran, kjer s plačilno kartico izvedete nakup.

Navodila za plačevanje s plačilnimi karticami

Maestro
V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Številko kartice v primeru plačila s kartico Maestro najdete na zadnji strani kartice. CVV kode v tem primeru ni potrebno vpisati. Izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite in zaključite nakup.

Visa in MasterCard
V zadnjem koraku nakupa izberete plačilo s kartico. Odpre se novo okno, kjer vpišete številko kartice. Vpišete CVV/CVC kodo, izberete datum zapadlosti kartice ter potrdite. Običajno od vas zahteva banka še številko potrditve, ki jo prejmete na telefon.

Do končnega plačila je blago v lasti podjetja Flora nakit. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Cene v spletni prodajalni se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Slike so simbolične.

V primeru kakršnihkoli napak pri cenah vam bomo omogočili odstop od nakupa. V ceno izdelka ni všteta dostava.